Kunskapsbank

Kostnadsfri guide för textilservice för restaurang och catering

Att köpa in tvätt- och textilservice är varken dyrt eller tidskrävande! Men många faktorer påverkar slutresultatet. I denna guide hjälper vi dig att få en så väl fungerande och kostnadseffektiv tjänst som möjligt utifrån dina specifika behov.

5 snabba fördelar med att välja hyrlinne till din restaurang

Många restaurangägare är osäkra på om de ska äga linnet till sin restaurang själva eller hyra det. Fördelarna med att inleda ett samarbete med ett professionellt tvätt- och textilserviceföretag är många. Klicka här för att gå till blogginlägget.

5 anledningar till att du ska välja kvalitetslinne till din restaurang

Vilken kvalitet håller ditt bordslinne? En liten investering räcker en lång väg och den tid och de pengar du investerar i att välja rätt kvalitetslinne från början för din restaurang kommer inte att gå till spillo. Klicka för att läsa blogginlägget.

Duka miljövänligt

Valet av bordsduk sträcker sig ofta utanför enbart stil, färg och design. Det är ett beslut som troligen även väger in faktorer som funktionalitet, kvalitet och kostnader. Miljömedvetna restauranger vill troligen också lägga stor vikt vid hur hållbart deras val av bordsduk är. Klicka för att läsa blogginlägget.

Så kan din restaurang tjäna på att använda tvätt- och textilservice

Restauranger måste vidta noggranna säkerhets- och försiktighetsåtgärder för att säkerställa att maten förbereds och tillagas ordentligt och serveras säkert. Tillsammans med säkra betjäningsförfaranden kräver renhållning av restaurangen mycket underhåll. Professionell tvätt- och textilservice kan avlasta i detta tuffa underhåll och förbättra din restaurangs totala effektivitet.

Restauranggäster villiga att betala mer för maten om borden är dukade med bordslinne (studie)

En undersökning utförd i USA* visar att restauranggäster är beredda att betala mer per rätt på en restaurang där borden är dukade med bordslinne och tygservetter jämfört med om restaurangen har pappersservetter. Restauranger som vill ge ett exklusivt intryck och stärka uppfattningen om att vara det bättre alternativet bör därför satsa på tygdukar.